Uw aankoop kan betaald worden via het beveiligde betaalsysteem van Mollie met volgende betaalmethoden: Bankoverschrijving, Visa, Mastercard, Maestro en IDEAL.

Als het gewenste betaalmiddel is geselecteerd, komt u terecht op de beveiligde betaalpagina van Mollie. Sluit deze niet vroegtijdig af en volg alle stappen.

Nadat uw bestelling en betaling is afgerond, ontvangt u per e-mail onmiddellijk een bevestiging.

Bij betaling via overschrijving gaan wij over tot verzending wanneer het geld op onze rekening staat. Daardoor is de levertijd bij bankoverschrijving langer dan bij een directe online betaling.

De online betalingen verlopen via het internationale bedrijf Mollie. Als marktleider in online betaaloplossingen voor e-commerce garandeert Mollie u een 100% veilige afhandeling. De transactie vindt plaats via een beveiligde site met verschillende firewalls tussen Mollie en de koper. Noch wij, noch derden krijgen uw kaartnummer of andere informatie te zien. Mollie controleert de geldigheid van uw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van uw creditcard en geeft ons bericht of alles in orde is en de betaling zal worden uitgevoerd. Uw bestelling wordt dus bevestigd en er wordt onmiddellijk overgegaan tot verzending.

← Naar het FAQ overzicht